9/30/2009
Blog ini sudah ditutup...

Assalamualaikum..saya di sini ingin memohon ampun dan maaf kerana terpakse menutup blog ini di atas sebab2 teknikal..tp jgn sedey..korang bleh melawat blog baru saya di bawah..jgn lupe tgglkan comment korang di sane,ye.. ;)


http://michu-pichu.blogspot.com/


Posted at 6:45:18 pm by ainz
:: Comment Here ::  

5/31/2009
Day 15: Farewell my friends..i'm gonna miss u two..

Salam..
Sekejap je mase berlalu..harini dah pn sampai closing ceremony n biz plan competition..

Pg2 lg aku dah pndahkan barang aku kat kke..xsempat nk bfst sbb nk kejarkan closing ceremony tu..penat+lapa sgt..xbfst+hujan..dah setel,aku g dewan kg wai..nsib baik xstat lg..stat ngn kumpulan asron present..tjuk super shell..agak menarik gak,la..derang buat tile pkai shell..pastu grup lan present (grup marina n hanna)..derang buat restoren halal kat koh samui..best jgk..sbb bleh maju..pastu refreshment~

Nasib baik la derang sediakan refreshment..kalo x mati kebulur la aku arini..ade roti jala kuah durian (sedap!) ngn laksa (sedap jgk..) aku pn mengisila perutku yang kosong ni..bia la  ape org nk kate..aku lapa sgt da..
Tongue

Lepas refeshment, grup aku plak present..
aku xpresent pn arini..sbb semlm blik aku trus tdo..letih sgt..kesian kat grup mmber aku yang bertungkus-lumus smpai kul6 siapkan slide presentation..thnx to wendy, kamal, wan n pop..xtau cane nk balas jase korang..thnx alot..sume berjln ngn lancar..time QnA aku ade gakla jwb 1soklan..buat syarat dr xjwb lgsg..huuu...finally grup ulum present..derang jual silk thai ke malaysia (kalo xsilap,la)..

Pemenang biz competition ni akan dpt duit..no1:RM200..no2:RM150..no3 n 4 RM 50..so grup aku dpt tempat kedua (clap2..) dpt la sorang 18 hengget buat blaje..abis je closing ceremony, kitorg pi padang besar..anta derang ke border..hurm..ht aku ni..berat sgt nk berpisah..sbb aku ngn marina dah rapat sgt dgn asron n hanna..dah mcm adik beradik walaupn baru brp mggu je kenal..lepas ni..mmg ssh sgt nk jmpe..walaupn derang ade paspot,tp ssh nk lepas ke malaysia..kitorang ni lg,la..mne la ade paspot..nk ke sane mmg jauh skali..

Kitorang singgah jap kat kerajang emas..kat sini barang sume mahal..malas aku nk bli pape..lepas tu, derang pn berangkat la pulang..(xmau cite pjg2..sedih~
cry) habis la sudah pertemuan unimap n sru student..pjg umur kita jumpe lg..take care kawan2..love u all so much..aku xkan lupe persahabatan kita sampai bile2..

Posted at 7:29:46 am by ainz
:: Comment Here ::  

Next Page


ainz
April 13th
Female
Malaysia

<< November 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed